Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut vesair ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik yahut sert kabil malzemelerden gestaltlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni adını kuruluşlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf sahaından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 koca kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim sayısına rabıtlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının ve diğer biraşırı yangınla savaş ekipmanının nasıl kullanılacağını öğrenmek, bir yangına elbette yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Yetkili itfaiyeden iane aldatmaınabildiği üzere AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi de verebilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + ekip seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Tasar antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın âdem evladı yaşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden hariçarı sahih devinme sav konusu olduğu yürekin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete onay vermesi gerekir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir ihtisas vadiı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli iyi ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın yangın kapısı merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler ayn önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle sadık bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page